Forum Guildi Legends of Rookgaard
A zatem co o tym mieczu wiecie?
Ja wieze w pol na pol bo:
Poco to wszystko? Dla kasy: Rookerzy tak chcą zdobyć Spike Sword że aż pacce kupuja
Tyle lat juz ludzie szukają odpowiedzi i jakoś nikt jeszcze niewpadł nato??
Ostatnio edytowany przez Seba (2008-08-17 09:34:45)
Ja wiem że da się go zdobyć nie wiem jak ale się da!
Gdyby nie dało się go zdobyć to to wszystko: Rookstayerzy, tyle osób które szukały odpowiedzi, znikanie SoFa itd. było by na marne. Skoro tylko osób wierzy, że będzie go miało to koś go w końcu zdobędzie.
Wiara czyni cuda...
Z poważaniem Ice...
Ostatnio edytowany przez Ice Alan (2008-08-12 18:37:50)
a ja wiem ze da sie go zdobyc na kilka sposobow... 1 nigdy nie zdradze ;p, a 2 to jak cipsoft sobie zarzyczy i wysle "*****" na rooka, z ktorego mozna zdobyc szanowny jednorazowy kluczyk... ;] ale to jak otworzyc drzwi to tez co innego
Spammer
Wiem ze da sie go zdobyć nie wiem jak ale da sie na pewno w to wierze tak jak inni mam nadzieje ze kiedyś nasza gildia go zdobędzie
NIEMA KLLUCZY!!
jakie wy nooby jestescie myslicie ze jest jakis tajemny klucz??
cipsoft se wymyslil ze jest jakis klucz idioci ;p
i teraz chca powkurwiac rookstayerow zeby lvl wbijali to moze potem brass armor dostana ;/
nie wierzcie w to
Kazdy wiezy w co chce... xD
a wogole o jaki klucz chodzi????
czyzby kolejny czlowiek myslal ze spike sword ma cos wspulego z mino magiem???
on jest zeby trzymac klimat.
I co z tego że go zabijecie????? kolejne drzwi sa zamkniete...
A ten tp??? Mówią ze do mintwalin prowadzi, ale niektorzy mowia ze do temple...
I co jak do mintwalin??? wejdziesz do tp i pojawiasz sie w pokoiku z skrzynka i bez wyjscia?? albo tak jak inni twierdza ujebiesz all i idziesz do thais i robisz se tp aby wrocic... LUDZIE jakby to bylo prawda to mpw by bylo na rooku ;/
a skad wiesz, ze te 2 drzwi nie otwieraja sie tym samym kluczem, albo ze drugi kluczyk nie leci wlasnie z mino maga, hm? ;] ta wersja z mino magiem bardziej mi sie podoba... bo tak to bys tylko przelecial i juz jestes w tym tp, a tak to musisz najpierw pokonac mino maga.... logiczne <a przynajmnej w jakims stopniu na pewno> XD
dobrze ze nie trzeba z reki go ubijac taki gosciu Pan Klocek ubijalk go z reki 2h
przy tym mino zadal mu 4k obrazen czyli tak ok. 20bp lf
no wlasnie... masz informacje, ale podzielic to sie nie chcesz... ;s
i to tp to do ktorego temple? <rook czy main?> ale gdyby nawet to wiesz... sama sadysfakcja ze mozna bylo ubic mino maga... to juz jest cos! ;] a przy okazji moznaby z niego cos lootnac, czego nie ma nikt inny na rooku ;p <j ak chocby brass arm : P >
ale tu jest loot 1x to pomyslcie jak czesto wypadlo by cos takiego??
ile Sunrise musial go ubijac z katany??
moze dostal go za lvl od gm?? watpie w to